Little Thing..
About Entry Affiliates Twitter Facebook Blogskin
Time For Shoot !
Saturday, 4 May 2013 • 17:48 • 0 comments
Hi Stalker !

Harini terluang masa nak bercerita. Hal lepas tapi sekarang baru nak update. Okayy taknak cerita panjang.  Al-kisah... Biasalah dalam kadet polis, mesti ada pelbagai aktiviti. Seronok tau jadi polis ni sebenarrnya. Jadi ahli kadet pun dah cukup lah. Haritu pergi menembak. Cikgu semestinya akan mendahului ahli-ahli yang aktif form 4 and form 5. Menembak at padang sekolah ? Awesome ! Satu kampung keluar berlarri nanti. Haha *tak lawak. saje je* Actually menembak at Muar. Tempat yang dah tersedia untuk polis-polis berlatih menembak, maybe :) Dalam perjalanan memang awesome gilerr. Just 20 orang je daripada sekolah kiteorang. Tapi dia punya bising, pehh macam satu kampung nak balik raya. Nampak tak betapa happy nye kami. Haha. Tapi tak banyak gambar. Some of them *tengoklah kalau berminat* :-





Get set.... Shoot ! :D


















Pekerja yang sedang menukang. haha *kidding* xD

















See purple shirt? He is my teacher. Not student. xP













Budak terlampau happy ^__^










Okay. That's all the story. It just for my moment. Hope next year dapat pergi lagi ! InsyaAllah :)

Labels:



PAST
The Big Boss
Freeze ! Put your hands up :D You know what ?! You will be caught if you don't follow back . Follow me back okay ? I will follow you later . Thanks and Love you :* ByTheWay, I'm 16 y/o . Please be nice to me k .
Speak Here !
He is mine. Always be mine
History ::
Jadi diri sendiri lebih baik daripada menjadi orang lain . Heyy ! Here my history :)
  • Time For Shoot !
  • Contest Saya Comel
  • Mini Segmen by Nurirwane

  • Big Clap For Them !
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Decorate : Fatihah
    Best View : Google Chrome